Dette er en blog omkring mine 9 måneder i USA og den vil blive brugt som opdateringer omkring hvad jeg laver og oplever så mine venner og familie kan følge med :)

fredag den 23. november 2012

Thanksgiving!

I går, torsdag, var det Thanksgiving. Højtiden hvor du spiser og spiser til du ikke kan mere. 
Vi stod op omkring kl. 9 for vi skulle lave mad og gøre klar til at de andre kom. Jeg lavede danske frikadeller !!

Når, men Jaynes mor og far, bror og en del af hans familie, og Jaynes søster og hendes familie kom. 
Jaynes søster har kun drenge og det at jeg var fra et andet land og pige gjorde mig utrolig interessant.. Det var sgu lidt irriterende (undskyld mit sprog) at blive "jagtet" hele tiden..... Men heldigvis kom min lille fætter - Daniel og jeg kunne tage mig af ham. Yay!
Dagen gik med at spise, sætte jule ting op og bare tusse rundt og snakke.
Da alle var gået stod den på oprydning og kl. 20 var det afsted til Black Friday. Black Friday er hvor mange af butikkerne har åbent fredag morgen mega tideligt og så har de tilbud osv., men de fleste af butikkerne har også åbent torsdag aften, og da hverken Jayne eller jeg er morgen mennesker kørte vi lidt rundt og shoppede om aftenen. Det var sindsygt! Vi gik ikke ind så mange steder fordi der var GIGA køer!! OMG! Amerikanerne er sindsyge når det kommer til sådan noget! Jeg ville have tage et billede af det, men jeg tabte simpelthen måde næse og mund da jeg så det. 

 Mandag skypede jeg med 2 af mine veninder, Helena og Cecilie i 3 timer tilsammen! Det var en rigtig god start på min lille ferie. Tirsdag kom Chelsea og Brittany over efter skole og så film inden vi skulle over til Granny og Poppa og fejre Brittany - de er nogle skønne tøser.
Onsdag tog jeg ud og shoppede med Hattie, som er en pige fra band - det var en rigtig god dag. Jeg fik købt nogle nye jeans og lidt julegaver og så havde jeg bare en rigtig god dag sammen med hende!
Torsdag var det jo Thanksgiving, og i dag skal jeg i zoo med familien. Det blæser dog meget så det er ikke fordi jeg glæder mig til at skulle udenfor.

Love <3 

1 kommentar: