Dette er en blog omkring mine 9 måneder i USA og den vil blive brugt som opdateringer omkring hvad jeg laver og oplever så mine venner og familie kan følge med :)

søndag den 23. september 2012

"You know you are in band when you use two days with the same people, but still looks forward to see them monday!"

Ja, fredag og lørdag i denne uge har jeg brugt sammen med bandet og det har været rigtig hyggeligt!
Fredag var det fodbold kamp og lørdag havde vi vores første konkurrence.
Vi blev nr. 8 i alt og det er fremskridt for sidste år!
Jeg synes selv at jeg gjorde det meget godt, både på trommen og med guard.

Imorgen tager Thomas så afsted og så er det kun mig og Jayne fremover, men det skal nok også blive godt. Det bliver dog lidt mærkeligt at han ikke er her.

Mandag er det Jaynes fødselsdag, men den blev fejret lørdag hvor jeg var til konkurrence hele dagen så det gik jeg desværre glip af - øv! Men har en gave med til hende som jeg vil give hende mandag.

Jeg har allerede fået nogle rigtig gode venner som jeg snakker ret meget med. Og så er man da også så heldig at en af dem jeg snakker rigtig meget med at han bor nede af vejen så der er lige et lift når Jayne ikke kan kører mig til når det har noget med bandet at gøre.
Alle er stadig utrolig søde og jeg møde nye mennesker og får nye venner ret tit så det er jo dejligt!
Er allerede begyndt at snakke med nogle af dem om at de gerne vil have mig tilbage til byen og området når jeg kan efter at jeg er taget afsted igen. Ja, de vil faktisk slet ikke have at jeg rejser på noget tidspunkt, haha.

Men jeg har det super godt her! Det er dog stadig meget varmt så er ved at dø når jeg skal hjem med skolebussen efter skole.. Men jeg overlever da :)

Det var bare lige en lille update her fra Oklahoma.
og jeg vil smutte i seng nu

Love <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar