Dette er en blog omkring mine 9 måneder i USA og den vil blive brugt som opdateringer omkring hvad jeg laver og oplever så mine venner og familie kan følge med :)

torsdag den 18. oktober 2012

FALL BREAK!

Ja, så har jeg fall break :)

Onsdag skulle jeg havde shoppet med en veninde, men hun blev nødt til at aflyse så jeg ryddede lidt op, snakkede med familien i DK og så var jeg lidt sammen med en af mine venner.
Torsdag skal jeg Skype med en af mine rigtig gode veninder jeg ikke har snakket rigtig med siden jeg tog afsted! Der er Senior night og kamp i aften. Så jeg skal ud og spise frokost med en veninde fra Color Guard og så sætter hun mit hår til i aften! Senior night er hvor alle der er senior går ude på plænen med deres forældre og så bliver deres navn, forældres navn, søskende på skolen, fremtidsplaner og hvad man har lavet (instrument, nummer, placering osv.) Så det skal nok blive sjovt at hører ham sige mit navn, haha :)
Imorgen fredag skal jeg bare finde på noget at lave og så skal vi måske i et haunted house. Boooo! (:
Lørdag skal jeg skype med nogle af pigerne fra min klasse! Juuuuhuuuu!
Og søndag er det så kirke igen, haha :)

Og til OBA som jeg skrev lidt om tideligere der blev finalen aflyst pga. af vejret...... Så vi kom på en 8 plads ved første omgang - og vi marcherede efter de bedste så vi kunne havde fået en bedre plads i finalen, men jeg elsker bare det band! De er min anden familie her i USA! (:

Jeg har det stadig super godt! Jeg savner da selvfølgelig DK, men der sker bare så meget og jeg har det så godt at jeg ikke bemærker det så meget, og det er jo bare godt :)
Jeg er begyndt at tænke og snakke til mig selv på både dansk og engelsk så det er nogle meget sjove samtaler jeg har med mig selv! 

Love <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar