Dette er en blog omkring mine 9 måneder i USA og den vil blive brugt som opdateringer omkring hvad jeg laver og oplever så mine venner og familie kan følge med :)

søndag den 7. april 2013

Ja, jeg er jo fantastisk til at få opdatere - UNDSKYLD!!

Let me see if I can remember it all ;)

D. 16 var jeg til to af mine veninders, Elizabeth og Dora, fødseldag. Det var fint nok, men også rimelig akavet.

Fra d. 15 og til d. 24 havde jeg spring break! Jayne og jeg tog til Branson og lavede en masse ting der. Vi var i Silver Dollar City, Titanic, Wax Museeum, Dixie Stampede, Believe it or not, The Belle. Vi havde en rigtig god tur selvom det var super koldt. Det begyndte endda at sne om torsdagen så vi havde en snebolds kamp som jeg vandt! Selvom Jayne ikke vil indse det.

D. 28 var det Prom og min lillesøsters fødselsdag! Da klokken blev midnat i Danmark skypede jeg med dem og viste hende den gave jeg havde købt til hende. Både min mor og lillesøster troede at jeg havde glemt hendes fødselsdag, men hvad de ikke viste var at der snere på dagen ville komme blomster til hende fra mig og et kort. Hun blev SUPER glad for det og sendte mig billeder. Jeg følte mig som den bedste søster i verden da jeg "så" hvor glad hun blev for det.
Men i Oklahoma skulle jeg op tideligt for to af mine veninder kom og hentede mig så vi kunne få ordnet hår til prom. Vi havde en super god dag med ar får ordnet hår, negle, makeup og få taget billeder, ud og spise og derefter prom! Det ar en super dag! Og en dag jeg helt sikkert ikke vil glemme!


D. 5 var det min kusine's, Brittany, prom. Hun bad mig om at komme og tage billeder så det gjorde jeg. Det blev rimelig gode synes jeg da selv.


Jeg tror det var sådan de store højde punkter siden jeg skrev sidst. Eller det er ihverfald dem jeg har stående i min kalender - ja jeg er ved at blive gammel så jeg kan ikke huske så godt mere!

Skriv hvis jeg har glemt noget!!!

Love <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar